Ga naar de inhoud

ACTIVITEITEN

KLEDING & SPEELGOEDBEURS

ACTIVITEITEN

Deze beurs een aangepaste versie met inachtneming van de richtlijnen vanuit het RIVM. Voor het inleveren hebben we nu 1 ingang en 1 uitgang, ook bij meerdere keren lopen met spullen dat graag aanhouden. In via de zijkant en uit via de hoofdingang. Houd bij het inleveren ook 1,5 meter afstand van de medewerkers en van elkaar. Bij drukte tijdens het inleveren graag even op elkaar wachten, en blijf afstand houden. Voor het ophalen na afloop van de beurs gelden dezelfde regels, zij ingang erin en hoofdingang eruit, en ook hier weer bij drukte graag even op elkaar wachten en afstand houden en bij meerdere keren lopen met ophalen van spullen via de zijkant erin en via de hoofdingang eruit inlevering avond. U komt met aantal dozen/ tassen inclusief een inleverformulier.

Deze dozen/tassen graag merken met uw klantcode. Elke klant heeft dus een eigen code (aanvragen bij info@jjb-hazerswoude.nl). Bijvoorbeeld 1, 2, 3 etc. U heeft middels een uitgeprint papier, ‘labels’ gemaakt en deze ingevuld en aan de kleding(labels) bevestigd met een nietmachine of een veiligheidsspeld, aub geen kopspelden gebruiken. Wij controleren op netheid en modieuze kleding. U kunt de invul ‘labels’ voor de kleding hier printen. De labels hebben een indeling van 3 vakjes. Het eerste vakje voor de klantcode het tweede vakje voor de maat en het derde vakje voor de prijs, moet u zelf invullen. Overige spullen moeten geprijsd worden door middel van een zelf aan te schaffen stickers of u kunt de labels ervoor gebruiken.

Spullen (gecodeerd en in big-shoppers of stevige tassen/dozen) kunt u samen met het inleverformulier (klik hier) brengen op woensdag 7 oktober tussen 19.30 en 21.00 uur en op donderdag 8 oktober van 13.30 tot 15.00 uur. Niet verkochte spullen kunt u doneren aan het goede doel of weer ophalen samen met wat u verdiend heeft op zondag 11 oktober tussen 19.30 en 20.00 uur. Geen pakketjes met kleding maken in folie, deze worden niet geaccepteerd. Wat mag u inleveren?· (najaars/winter)Kleding voor kinderen t/m maat 176, sportkleding, jack’sverkleedkleren· ondergoed (alleen nieuw)  speelgoed, schoenen, skeelers, boeken, DVD’s, computerspelletjes en baby-uitzet· Schoenen, kleding en spullen moeten heel, schoon en modieus zijn· Babykleding tot maat 86 maximaal 15 stuks, andere maten (t/m 176) onbeperkt· ⅔ van de opbrengst is voor u, ⅓ voor het JJB. Wij behouden ons het recht om, stukkende, niet modieuze of verwassen kleding niet te plaatsen. Wij zijn niet aansprakelijk voor zoek geraakt en/of beschadiging van kleding en/of spullen.

DOWNLOAD FORMULIEREN