Halloween

...De kinderen begonnen langzaam te veranderen. Sommige kinderen kregen een extra been of hoofd, hier en daar kregen meisjes een baard en sommige kinderen gingen zelfs op een pop lijken!

Toen ze dit tegen de dokter zeiden reageerde hij heel verbaasd, hij snapte echt niet hoe dit kon gebeuren....

(Of toch wel? Wat de kinderen niet wisten was dat de dokter eigenlijk hele andere bedoelingen had. Hij had stiekem rare stofjes aan de prikken toegevoegd om te zien wat er gebeurde en het resultaat viel hem niet tegen! Alle kinderen waren wel heel erg raar geworden, echte freaks. Precies waar hij op gehoopt had! Maar dat ging hij natuurlijk niet vertellen.)

Hij vertelde de kinderen dat hij nog een ander middeltje had waardoor alle klachten zouden verdwijnen. Nadat hij de nieuwe prik had gegeven gingen ze naar huis. Morgen zouden ze zich al een stuk beter moeten voelen.

De volgende ochtend werd duidelijk wat de laatste prik had veroorzaakt... Alle mensen van het dorp waren dood, al hun bloed was opgedronken door de kinderen! (voor zover je het nog kinderen kon noemen)

De dokter had al snel door dat ze steeds vers bloed nodig hadden om in "leven" te blijven.
Hij kreeg een idee! Hij zou ze allemaal in één huis stoppen en een bord met "Freakshow" boven de deur hangen. Mensen uit de andere dorpen wisten toch niet wat hier was gebeurd en wilde natuurlijk graag deze "freaks" komen bekijken! Op deze manier verdiende hij nog wat geld én kon hij het publiek aan zijn creaties voeren. Wat goed bedacht!

Maar zoals bij ieder plan gaat er bij het uitvoeren altijd wel iets mis. Tijdens het vervoeren van de freaks naar het huis was het grootste deel ontsnapt en ze gingen zelf op zoek naar vers bloed.

Een aantal freaks zitten nog steeds opgesloten in het huis, maar de ontsnapte freaks zijn tot op de dag van vandaag nog niet gevonden.

 

Wees gewaarschuwd....

 

Nog niet afgeschrikt? Schrijf je dan snel in!

Real Time Analytics